Du kan finde os og de andre medlemmer af Dansk Kran Forening på stand 100 til Danmarks største udendørs transportmesse

Kom med til Vestfyn Trækker i denne weekend ved Industribuen 20 i Ejby, og kig forbi Dansk Kran Forenings stand, og mød os samt de andre medlemmer. På standen finder du flere forskellige spændende aktiviteter og temaer.

Du kan bl.a. se udstilling og demonstration af de nyeste kraner, lastbilkraner og løftegrej. Endvidere er der også indslag omkring korrekt anvendelse af løftegrej samt instruktion og vejledning til at kunne løfte sikkert.  På standen vil der også være en mobilkran simulatorer, så du har mulighed for selv at prøve at ”køre” med mobilkran.

Du kan finde en oversigt over indslag og aktiviteter på standen her: http://dkf-event.dk/

Du kan på hele messen møde mere end 150 udstillere, herunder både bilimportører, vognopbyggere, forhandlere af transportmateriel, organisationer samt forskellige udbydere af tilbehør og serviceydelser. På messen afholdes DM i kran og ligeledes kåres bl.a. årets varebil, årets transportvirksomhed samt årets opbygning.

Du kan læse mere om messen her: www.vestfyntrækker.dk