Vi har haft fornøjelsen af at levere løfteåg, stropper og stålwirer til A. Henriksen Shipping, som står for at losse broelementerne fra skibe i Frederiksværk havn samt læsse dem på blokvogne for videre transport ud til selve byggeriet i Frederikssund

Det kræver løftegrej i en helt særlig klasse for at kunne løfte broelementerne til Kronprinsesse Marys bro, og derfor er det også noget tungt udstyr vi har sendt afsted i denne omgang. Wirestropperne har nemlig en diameter på 60 mm og er 10 meter lange, mens stropperne har en løftekapacitet på 70 ton og er forstærket med Dyneema.

Selve løfteåget har en løftekapacitet på hele 130 ton og måler 11,5 x 2,5 meter, og end ikke et par sko i størrelse 46, kunne hamle op med størrelsen på top ringene.

Kronprinsesse Marys bro bliver ca. 1,4 km lang og går henover Roskilde fjord og forventes at stå færdig allerede i 2019.