Vi blev kontaktet af Nykøbing Sj. Svømmehal med en udfordrende opgave, da de manglede hjælp til at få godkendt deres klatrevæg. Igennem vores gode samarbejde med Nykøbing Sj. Svømmehal og FORCE Technology, kan de besøgende nu trygt benytte sig af klatrevæggen  

For at væggen kunne godkendes, skulle der laves certifikater til både beslaget og væggen, som skulle opsættes i midten af svømmehallen. En udfordrende opgave, som vi fik løst i fællesskab.

Vi tog kontakt til FORCE Technology, som hjalp os med at finde ud af, hvilken standard klatrevæggen skulle godkendes efter, og vi kunne herefter udarbejde et nyt beslag med godkendelse fra både FORCE Technology og svømmehallen.

Hele processen startede i december måned, og har derfor været et længerevarende projekt, men for nyligt blev hele væggen monteret til stor glæde for både svømmehallen og de besøgende.

Vi glæder os over endnu engang, at have leveret en sikker løsning sammen med gode samarbejdspartnere.