Med X-TEND® wirenet i rustfri stål opnår du både en sikker og meget æstetisk løsning til gelænder, hegn eller rækværk

Vores letvægts wirenet X-TEND® er opbygget igennem en intelligent kombination af rustfri stålwire og samleringe. Wirenettet har en fast men alligevel fleksibel struktur, er delvis transparent og tillader gennemtrængning af lys, og kan anvendes både inden- og udendørs.

Wirenettet er ideelt som rækværk til eksempelvis broer, trapper, gangstier og platforme, da det er meget sikkert grundet sin høje brudstyrke samt kræver minimum vedligeholdelse. Herudover er X-TEND® også en meget smuk løsning med et tidløst design.

Wirenettet kan ændre udtryk alt efter hvilken diameter samt farve på stålwire der anvendes, og alt efter hvilken form, størrelse og retning maskerne skal have. Således er det kun fantasien, der sætter grænser for at skabe præcis det design, som man ønsker. Ligeledes er der heller ikke nogen begrænsninger i forhold til længde eller bredde på wirenettet, da dette nemt kan forlænges.

X-TEND® fås også i standard rektangulære paneler, som leveres med en udførlig montagevejledning samt tilhørende materialer, således det er muligt at foretage installationen selv, såfremt wirenettet skal installeres på forholdsvis ukomplicerede områder. Ved større og mere komplicerede opgaver står vi naturligvis til rådighed for både vejledning og montering.

Vi kommer gerne ud og vejleder omkring mulighederne, og hjælper dig med at finde den rigtige løsning ud fra anvendelsesområde, dimensioner og ønsker til design.

Du kan læse mere om mulighederne i vores brochure om X-TEND® eller kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk