Vi har udvidet vores tovværkssortiment med 4 nye spændende produkter fra LIROS

Du kan nu finde nye LIROS produkter i vores tovværkssortiment herunder bl.a. de nye Soft Sjækler, som har en høj brudstyrke men meget lav vægt samt LIROS Offroad reb til spil, som er hele 10 gange lettere end stålwire. Herudover finder du også den helt nye LIROS Offroad XTR line i specielflettet vectran fiber samt LIROS Connect.

LIROS er anerkendt som markedsleder indenfor tovværk, og tilbyder et bredt sortiment af produkter til alsidigt brug i forskellige brancher. Sammenlignet med lignende produkter er LIROS produkterne også meget prisvenlige, nemme at anvende og kan på mange områder også yde mere.

Al produktion hos LIROS foregår i Tyskland, for at deres teknikere har den bedst mulige kontrol af hver del af produktionen fra start til slut. LIROS er også ISO 9001 certificeret, som er med til at sikre den høje kvalitet på produkterne.

Vil du gerne se udvalget og læse mere omkring de 4 nye produkter, kan du se produktbladet her. Ellers er du naturligvis også velkommen til at kontakte os for nærmere information på mail info@carlstahl.dk eller på telefon +45 76 24 02 34