Nu kan du også finde Blackline traverskraner fra SWF Krantechnik i vores sortiment

Vi har udvidet vores sortiment af traverskraner med Blackline-serien fra tyske SWF Krantechnik. Med standard komponenterne i Blackline-serien har du mulighed for at sammensætte en traverskran helt efter dine behov og til en konkurrence dygtig pris, helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller ydeevne. Serien omfatter både enkeltdrager traverskraner med løftekapacitet op til 12,5 ton samt dobbeltdrager traverskraner med løftekapacitet op til 20 ton, som monteres med Nova Blackline-taljerne, der er ekstremt robuste samt nemme at betjene og vedligeholde.

SWF Krantechnik blev stiftet i år 1921 i Tyskland, og er i dag blevet en ledende global spiller på markedet indenfor kraner og taljer, da de er innovative og udvikler alle deres krankomponenter til at være så fleksible som muligt, således disse kan tilpasses alt efter behov. Derved undgår man altså, at skulle investere i en specialløsning, der som regel også kræver mere planlægning og flere omkostninger. Fordelen ved at anvende standardkomponenter er også, at man er sikker på at få et produkt, der allerede er velafprøvet og driftssikkert.

Du kan se brochuren for Blackline-serien her.

Vi tilbyder naturligvis også mange andre kranløsninger, og hjælper dig gerne med at finde frem til den rette. Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller mail info@carlstahl.dk.