Vi har i samarbejde med Carl Stahl Norge leveret 3 krananlæg i aluminium til et dambrug

I samarbejde med Carl Stahl Norge har vi for nyligt leveret 3 krananlæg i aluminium til et dambrug. Dambruget havde behov for krananlæggene til at kunne løfte deres 500 kilos pumper, men havde samtidigt også behov for en løsning der kunne tåle det saltholdige omgivende miljø. Derfor var det også naturligt, at valget faldt på vores letvægts-kransystemer i aluminium, da disse ville have en længere levetid i forhold til tilsvarende stålsystemer.

Vi har i dette projekt også haft fornøjelsen af at samarbejde med Carl Stahl Norge, da vi har leveret kransystemerne til dem, hvorefter de har sørget for monteringen. Hos dambruget er de meget glade for systemerne, og har samtidigt meldt ud, at de ønsker at opsætte flere krananlæg på flere af deres anlæg i fremtiden.