Vi er endnu engang blevet vurderet til en AAA-rating for 2018 af Bisnode for vores kreditværdighed, og står dermed fortsat stærkt som en pålidelig og økonomisk sikker samarbejdspartner

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi for nyligt er blevet kreditvurderet igen af Bisnode og er rankeret til AAA, den bedste vurdering der kan opnås indenfor kreditværdighed. Dette har en stor betydning for os, da det er med til at afspejle at du som kunde og samarbejdspartner trygt kan stole på os – både i forhold til den kvalitet vi leverer, men i høj grad også fordi vi er en økonomisk sikker samarbejdspartner at handle med.

Ifølge Bisnode, som foretager vurderingen, er det kun omkring 2,6% af alle danske virksomheder der har denne rating. Vurderingen tager bl.a. udgangspunkt i virksomhedens grunddata, ejerforhold, betalingsforpligtelser, m.m., og illustrerer altså hvorvidt virksomheden har en sund økonomi, hvorfor vi naturligvis er meget stolte af igen at modtage denne rating.