Som en del af vores nye strategi har vi valgt at skifte ”Teknik og Tryghed” slogannet ud med vores gamle slogan ”Bedst med løftegrej”

De sidste par år har vi anvendt slogannet ”Teknik og Tryghed”, da vi følte at dette var i rigtig god tråd med vores værdier om at levere de rigtige tekniske løsninger samt trygheden igennem vores faglige og professionelle rådgivning. Men da vi har lagt en ny strategi- og handlingsplan for de kommende år, har vi valgt at reintroducere vores gamle slogan ”Bedst med løftegrej”.

Carl Stahl A/S har i rigtig mange år været kendt for slogannet ”Bedst med løftegrej”, da vi har brugt dette i en lang årrække siden det blev introduceret helt tilbage i 2001, og vi oplever at slogannet i høj grad er blevet en fasttømret del af vores identitet. Ved at skifte slogan vil vi gerne signalere, at vi fortsat ønsker at videreudvikle både vores kompetente medarbejdere men også vores produktsortiment med nye og spændende produkter for at leve op til vores ambition om stadigvæk at være ”Bedst med løftegrej”.

Vi ser frem til at betjene alle som har behov for løftegrej, kraner eller service – kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk