Vi har hos Carl Stahl A/S fået en praktikant i marketingafdelingen

Vi har over de næste 4 måneder fornøjelsen af at have Philip Jørgensen i praktik i vores marketingafdeling. Philip er 22 år gammel, bor i Aarhus og studerer til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Aarhus. Som en fast del af hans uddannelse, skal han i praktik over en længere periode indenfor områderne marketing, indkøb eller salg.

Han vil primært indgå i vores marketingafdeling men vil herudover også prøve at følge vores indkøbsafdeling samt salgsafdeling. Philip har allerede et godt kendskab til branchen og til os, da han tidligere har hjulpet os på lageret i sommerperioder.

Han har derfor også ønsket at komme i praktik her, da han synes at branchen er interessant og speciel men også fordi han oplever os som en tæt knyttet virksomhed, hvor han får muligheden for at sidde med en højere grad af ansvar for mange forskellige typer af opgaver.

Vi ser frem til at være en del af Philips praktikforløb samt følge hans faglige og personlige udvikling igennem dette.