Vi har afsluttet vores årlige audit og kan se frem til at modtage ISO certifikaterne for de nye 2015-standarder

Endnu engang har vores afdelinger været igennem den årlige audit og det glæder os, at vi nu er indstillet til at modtage nye ISO certifikater. I denne omgang kan vi se frem til at modtage certifikaterne for de nye ISO 2015-standarder, som har mere fokus på processer og forretningsgange samt risikovurdering af disse, hvilket også er relevant i forhold til det nye maskindirektiv.

Vi fik stor ros for, hvor godt vi har formået at implementere og anvende systemerne inden for relativ kort tid samt for at have lavet en ergonomisk gennemgang af virksomheden, for at sikre at alle vores medarbejdere har og anvender korrekte arbejdsstillinger.  Endvidere fik vi bl.a. også ros for vores online portal løsning ”CS-Portalen” samt hvor meget alle vores medarbejdere var inde i systemerne og politikker.

Det har været nogle spændende dage, og vi ser frem til fortsat at arbejde videre med systemerne – alt med målet om at videreudvikle og optimere vores indsats som leverandør og samarbejdspartner.