Hos Carl Stahl A/S fører vi lige nu kampagne på klasse 10 og 12 kædesling

Du kan lige nu få et klasse 10 kædesling eller svirveløjebolte fra Carcano til en rigtig skarp tilbudspris hos os. Hvis du har brug for klasse 12, så fører vi også et tilbud på klasse 12 kædesling fra KWB. Begge kædesling er kvalitetsprodukter, som nemt kan hamle op med mange af de andre mærker på markedet, og de lever naturligvis begge op til alle krav for sikkerhed.

Med klasse 10 eller 12 kæder har du muligheden for at anvende en mindre dimension kæde og stadigt bevare den samme løfteevne. Fordelen er altså, at egenvægten på dit kædesling bliver reduceret og nemmere at håndtere – uden at du skal gå på kompromis med løftekapaciteten.

Tilbuddet er gældende helt til december måned eller så længe haves. Du kan se hele tilbuddet lige her.

Du kan naturligvis også kontakte os på mail info@carlstahl.dk eller på telefon +45 76 24 02 34 for at høre mere.