M.J. Eriksson slog dørene op til ”Den store maskindag” den 3. september i Hedehusene, og havde inviteret os fra Carl Stahl A/S med

M.J. Eriksson havde igen i år åbnet dørene til ”Den store maskindag” i Hedehusene – en dag hvor man har mulighed for at komme helt tæt på M.J. Erikssons store maskiner, som er med til at udvikle og udbygge Danmark. Vi fra Carl Stahl A/S var inviteret sammen med en række andre leverandører og kunder, hvorfor vi også fik mulighed for at hilse på tidligere kollegaer og andre bekendte fra branchen.

Da en kunde tidligere havde fået leveret en fempersoners mandskabskurv igennem os, fik vi arrangeret at M.J. Eriksson kunne leje denne til dagen, således at de besøgende der havde lyst, kunne komme op i 66 meters højde og nyde udsigten, hvilket der var enormt stor interesse for. Faktisk var der lang kø hele dagen frem til klokken 16.00. M.J. Eriksson havde derudover også sørget for både hoppeborge til børnene, madboder samt forfriskninger, så der manglede absolut intet for at få en rigtig hyggelig dag sammen.

Sven Larsen og sønnen samt Kenneth Frederiksen fra Carl Stahl A/S havde også sørget for at tage en af servicebilerne med, således at de besøgende havde mulighed for at se sådan en indvendigt. Herudover delte vores medarbejdere også muleposer ud med minisurringer til alle de interesserede, hvilket også var et stort hit.

Vi fra Carl Stahl A/S takker M.J. Eriksson for en rigtig hyggelig dag.