Så kan du nu bestille en ny på enten dansk eller engelsk hos Carl Stahl A/S. Vi har nemlig lige fået en ordentlig stak nye og opdaterede lommebelastningstabeller hjem

Med vores lommebelastningstabel har du alt information omkring WLL, lastfaktor, belastningsskilte, årsfarver m.m. lige ved hånden. Her får du en lille oversigt over WLL for både kæde i klasse 8, 10, 12, wirestropper, rundsling eller båndstropper samt belastninger for forskellige anhugningstyper. Belastningstabellerne er trykt i kraftigt materiale og passer perfekt lige ned i bryst – eller baglommen.

Belastningstabellerne har bl.a. fået et par nye billeder samt fået nye tabeller for kæde i klasse 10 og 12. Tabellerne tager nu udgangspunkt i de belastninger, som CARTEC samt KWB angiver, da vi oplever større og større interesse for CARTECs klasse 10 produkter samt KWBs klasse 12 produkter.

Afhent din nye lommebelastningstabel i dag på en af vores afdelinger i enten Fredericia, Esbjerg eller Taastrup. Du kan naturligvis også bare bede om, at få et eksemplar vedlagt din næste ordre eller bestille på mail info@carlstahl.dk

Du finder vores adresser og åbningstider lige her.