Vores medarbejdere deltog i DHL stafetten igen i år, og kom hjem med rigtig flotte tider

Vi havde stor interesse for tilmeldingen til DHL stafetten i år hos Carl Stahl A/S, og startede derfor med to hold løbere med 5 medarbejdere på hvert hold. DHL stafetten har også en gå-rute, men vores hold løb stafetten, hvor hvert enkelt holdmedlem skal løbe 5 kilometer af gangen, hvorefter depechen/stafetpinden overdrages til næste holdmedlem til de alle 5 har løbet.

Hold 1 som bestod af Anita, Søren, Paul, René og Henrik løb stafetten på 2:13:13 mens hold 2 som bestod af Sanne, Kenneth, Jens Ole, Jørn og Claus løb stafetten i tiden 2:40:38.

I år havde vi også bestilt grillmenuen til alle vores medarbejdere, og brugte således også et par timer på at spise og hygge sammen efterfølgende. Vi glæder os allerede til at deltage i DHL Stafetten næste år, hvor vi muligvis også vil starte et hold til gå-ruten. Du kan læse meget mere om stafetten her: http://www.dhlstafetten.dk/