Vi forhandler et bredt udvalg af solide og prisvenlige kædekomponenter i klasse 10 fra CARTEC

CARTEC kædekomponenterne i klasse 10 fra Italienske Carcano bliver mere og mere populære, og det er ikke uden grund. De er nemlig yderst prisvenlige, og formår at leve op til kvaliteten på mange af de lignende produkter på markedet.

Vi fører et bredt sortiment af alle CARTECs kædekomponenter i klasse 10 – herunder både bæreringe, løftebeslag, opkorterkroge, lastkroge mm.

Al produktion foregår hos Carcano selv, og de tester samt kontrollerer produkterne hele vejen igennem produktionen, fra start til slut. Carcano har endvidere 55 års erfaring i branchen samt er ISO 9001 certificeret, for at sikre en høj og ensartet kvalitet på produkterne.

Se udvalget af CARTEC kædekomponenter i kataloget på vores side om kæder og tilbehør, eller kontakt os på mail info@carlstahl.dk eller på telefon +45 76 24 02 34.