Chipster gør mærkningen af dit løftegrej digital og enkel. Den er simpel at montere, nem at scanne og har en lang levetid grundet materialets egenskaber

Chipster er lille, nem at montere på produkter og meget holdbar. Inde i hovedet af kabelbinderen sidder en transponder, som er godt beskyttet af ETFE-materialet. Chippen indeholder en unik 16 cifret kode, som følger enheden i hele dens levetid. Du monterer blot kabelbinderen på dit produkt, klipper til og kan herefter scanne, for at se den unikke 16 cifrede kode. Det er en nem måde at mærke dit løfteudstyr på, som gør det enkelt at holde styr på mærkning samt information på alle dine produkter.

Du undgår at din mærkning går tabt, i stykker eller bliver ulæselig ved at bruge Chipster. Materialet tåler nemlig rigtig mange påvirkninger, da det er UV og vejr bestandigt samt resistent overfor olie og visse syrer. Du kan også scanne Chipster, selvom den er meget snavset. Materialet er endvidere meget rivefast og kan tåle temperaturer fra -30° til +150°.

Mærkning med RFID-teknologi kan foretages på mange andre måder, bl.a. med RUDs ID-System®, som vi også lagerfører.

Læs mere om Chipster og RFID teknologi eller kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk for at høre mere.