Nu kan du finde KWB kædesling i klasse 12 som en fast del af vores sortiment

KWB stammer fra det originale ”Kettenwerk Brückl” i Østrig, hvor produktionen stadigt foregår. KWB kædesling i klasse 12 kendetegnes ved, at du kan anvende en mindre dimension kæde og stadig have den samme løfteevne, således kædeslingets egenvægt reduceres, og er nemmere at håndtere.

Med KWBs produkter er det smart, og enkelt at sammensætte et kædesling, da man ikke skal investere i ekstra opkorterkroge eller samleled, da de allerede medfølger på de fleste bæreringe.

KWB har mange års erfaring og producerer solide produkter, som lever op til alle krav for sikkerhed. KWB kædesling i klasse 12 er gode samt prisvenlige produkter, og er et rigtig godt alternativ til andre produkter på markedet i samme klasse.

Hvis du vil vide mere om KWB produkterne i klasse 12, kan du kontakte os på mail info@carlstahl.dk eller på telefon +45 76 24 02 34.