Har du overvejet at investere i kantbeskyttelse eller forstærkning til dine båndstropper og rundsling?

Båndstropper og rundsling er oplagte til løft af byrder, som ikke må ridses af eksempelvis wire eller kæde – men det bløde materiale gør dem også meget skrøbelige overfor skarpe kanter, og skæremærkerne fra disse fører oftest til, at stropperne må kasseres.

Disse skader er dog rigtig nemme at undgå, og hvis du ikke allerede anvender forstærkning eller kantbeskyttelse, så er det bestemt værd at overveje, at investere i dette. Det er nemlig en simpel og prisvenlig løsning, som er med til at forlænge levetiden på dine båndstropper og rundsling.

Vi fører et stort udvalg af både kantbeskyttelse samt forstærkning i bl.a. Dyneema, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dine løfteopgaver.

Kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk. Du kan også læse mere om rundsling, båndstropper, surringer samt tilbehør eller tage et kig i vores katalog.