Vi har ansat Anita Dyrehauge som Kvalitetskoordinator og udnævnt Preben Wind til Teknisk Chef

Vi glæder os over at kunne byde vores nye Kvalitetskoordinator, Anita Dyrehauge, velkommen til Carl Stahl. Anita har mange års erfaring inden for kvalitetssikring og er uddannet Lead Auditor i ISO systemerne, og ligeledes har hun en uddannelse som Diplomleder.

Vor kvalitetssikring har tidligere været varetaget af Preben Wind, Afdelingschef for teknik, kvalitet og miljø. Preben Wind sidder dog også med mange tekniske opgaver til dagligt, hvorfor han efter Anita Dyrehauges ansættelse er blevet Teknisk Chef i virksomheden, således at han kan fokusere fuldt ud på de tekniske opgaver, mens Anita varetager vor kvalitetssikring.

Vi opgraderer på flere fronter ved ansættelsen af Anita Dyrehauge som Kvalitetskoordinator samt ved udnævnelsen af Preben Wind til Teknisk Chef og ser lyst på fremtiden, da vi igennem længere tid har erkendt, at disse områder skulle prioriteres yderligere. Således føler vi os nu i stand til at løse betydeligt større og mere komplekse opgaver for vore kunder.