Vepros løftepuder har et hav af anvendelsesmuligheder. De kan selvfølgelig benyttes til løft og støtte af elementer – selv store broelementer, men anvendes hyppigst til løft af forskellige tunge byggemaskiner, lastbiler eller toge, såfremt disse skal servicereres eller repareres på stedet. Endvidere er puderne så smalle, at de nemt kan placeres i en revne i eksempelvis sten eller træ og kan således kløve dem under oppustning.

Herudover er puderne enormt robuste og kan bruges i mange forskellige miljøer. De er opbygget af flere lag, som består af aramid, der er en form for stærke syntetiske fibre, som minder om kevlar. Endvidere er løftepudernes overflader lavet i et materiale, der er skridsikkert i græs og mudret terræn.

Vepro er en del af den tyske producent Vetter, som har eksisteret siden 1964 og har meget høj ekspertise inden for produktionen af løftepuder samt rørpropper. De kan tilbyde specialproduktion af løftepuder alt efter opgavens art og kan modificere på bl.a. arbejdstryk, materialevalg og størrelse. Herudover tilbyder Vepro naturligvis også reparation, test samt uddannelse i de specifikke produkter.

Vil du gerne vide mere om Vepros løftepuder eller rørpropper, så kan du finde dem i vores katalog fra denne side her eller kontakte os på mail på info@carlstahl.dk eller på telefon +45 76 24 02 34.