Ved at anvende Starpoint øjebolten fra RUD frem for en standard øjebolt, kan du øge sikkerheden ved løft betragteligt

RUD er anerkendt for at producere innovative kæder og kædekomponenter af høj kvalitet, og deres Starpoint øjebolt er absolut ingen undtagelse.  Starpoint øjebolten kan øge sikkerheden ved løft marginalt, da den bl.a. er selvjusterende alt efter løfteretningen og kan justeres hele 360°.

Således opstår der ikke en utilsigtet opskruning af bolten i modsætning til denne risiko ved anvendelse af standard øjebolte, og den er samtidigt nem at montere uden brug af andet værktøj end den medfølgende unbrakonøgle. Den har naturligvis også en tydelig angivelse af både sidebelastning og WLL.

Du kan se videoen fra RUD, der illustrerer forskellen på Starpoint øjebolten og en standard øjebolt herunder.

Du kan læse mere om vores sortiment af kæder og kædekomponenter fra RUD samt finde afsnittet i kataloget på denne side her.