Hvis ikke, skal du ikke fortvivle. Vores mobile servicemontører dækker hele landet, og hvis du tegner en serviceaftale får du automatisk en påmindelse, inden der skal foretages eftersyn næste gang

Alle vores mobile servicemontører har den 3-årige certificering fra Kranbranchen og kan foretage eftersyn af alt løfteudstyr og faldsikring i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelser og anvisninger. Du får naturligvis udstedt et gyldigt certifikat efter test og eftersyn, og alt godkendt løftegrej udstyres med belastningsskilte. Såfremt der skulle være behov for udskiftning af komponenter, har vores servicemontører de mest gængse reservedele i bilerne.

Vi kan skræddersy en serviceaftale, der passer til dine behov, og ved at tegne en serviceaftale hos os, får du en række gode fordele. Du får bl.a. en påmindelse i god tid omkring dit årlige eftersyn og helt gratis adgang til CS-Portalen, som er et onlinesystem, hvor du kan finde dine produktcertifikater, brugervejledninger samt lovpligtige journaler. Du kan naturligvis tilgå CS-Portalen fra alle enheder og fra alle steder i verden.

Kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller mail info@carlstahl.dk, hvis du vil vide mere. Du kan også læse mere om vores eftersyn af løftegrej her eller om vores serviceaftale her.