Som en del af udviklingen af vor kranafdeling, har vi lanceret www.carlstahl-kransystemer.dk

Samlet overblik af kraner og kranløsninger hos Carl Stahl

Hjemmesiden er lanceret med henblik på at samle vores produktudvalg af kraner, hvoraf der er høj fokus på kraner og kranløsninger fra den engelske producent Street, som er anerkendt i markedet for at levere produkter af høj kvalitet. Dette giver mulighed for at danne sig et samlet overblik over de kranløsninger, vi tilbyder samt giver dig en idé om, hvilken type af kran og kranløsning, som passer bedst til dine krav og arbejdsprocesser.

Dybdegående information om produktudvalg og kranservice

På hjemmesiden finder du forskellige modeller af både traverskraner, kransystemer i aluminium, svingkraner og information omkring kranservice, Carl Stahls serviceaftale samt CS-Portalen. Herudover er der også information om tilbehør i form af wiretaljer og el-kædetaljer i forskellige afskygninger og fra forskellige kendte brands.

Nemt at finde den rigtige produktspecialist

Herudover er det også nemt at se og kontakte netop den produktspecialist, som dækker dit område via hjemmesiden. De kommer gerne på gratis konsulentbesøg og svarer gerne på spørgsmål, uanset om det drejer sig om kraner, kranløsninger eller service. Alle vores produktspecialister har stor erfaring med specialløsninger, og ingen udfordringer er for store.

Du kan se hjemmesiden her: carlstahl-kransystemer.dk