Carl Stahl A/S er eksklusiv dansk leverandør af Bridon stålwirer. Når du bruger stålwirer fra Bridon, er du garanteret en høj kvalitet, ydeevne og sikkerhed

Bridon er dedikeret og har stor erfaring

Bridon har de sidste 100 år været dedikeret til produktionen og udviklingen af stålwirer. De leverer stålwirer til mange forskellige industrier og har bl.a. leveret stålwirer til større projekter såsom Wembley Stadion. De er eksperter i at udvikle specialstålwirer og har stor erfaring på området. Hos Bridon går man ikke på kompromis med kvaliteten, og de har meget høje standarder for deres produktion ved, at de bl.a. er kvalitetssikret i henhold til ISO 9001 samt ISO 14001.

Unik service og problemløsning

Bridons kundeservice er unik og effektiv. Hvis der opstår et problem, kan de altid kontaktes, og hvis problemet ikke kan løses via kommunikation og billeder her og nu, så sender de altid en servicetekniker ud inden for 24 timer – uanset hvor i verden problemet opstår, og uanset om det er onshore eller offshore.

Bridon Technology Center

Bridon har deres eget teknologicenter med en række af unikt udstyr, hvor specialister udvikler, tester og analyserer både nye og ældre typer af stålwire. Her anvendes den viden, som de har opbygget igennem mange år og inden for mange forskellige brancher. Du kan læse og se mere om Bridon, deres stålwirer samt teknologicenter på deres hjemmeside her.

Du kan læse om vores sortiment af stålwirer samt tilgå vores afsnit i kataloget for stålwirer og tilbehør her eller kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk for at høre mere.