Da vi havde modtaget en ordre på 9,9 km Bridon stålwirer fra A2SEA, tog vi med ud til deres lager i Taulov for at se de enorme tromler blive leveret

A2SEAs ordre omfattede 1 stk. bomwire på 3.550 meter samt 4 stk. spilwire på 1.600 meter, og da disse havde en diameter på 44 mm, blev den samlede vægt hele 89 tons. Derfor var vi nødsaget til at levere hver enkelt tromle på én lastbil ad gangen, og da vi ankom til A2SEAs lager i Taulov om morgenen, stod der allerede 4 lastbiler på række, klar til at læsse de 4 tromler med spilwire af.

I løbet af formiddagen kørte lastbilerne enkeltvist ind i hallen og fik løftet tromlerne af. Hver enkelt tromle med spilwire vejede 14,5 tons, og blev forsigtigt løftet af med truck. Tromlerne blev placeret ved siden af hinanden, og vi fik herefter mulighed for at se nærmere på de nye Bridon stålwirer.

Da tromlen med bomwire vejede hele 31 tons, ankom denne først omkring middagstid med særtransport. Denne tromle kunne naturligvis ikke løftes af med truck, og derfor ankom der 2 lastbilskraner kort tid efter. Disse blev sat op på hver sin side af tromlen og samarbejdede om at løfte tromlen af lastbilen, hvilket forløb uden komplikationer.

Både A2SEA og vi fra Carl Stahl var godt tilfredse med forløbet af leverancen samt den varsomme håndtering af wiretromlerne under aflæsning.