Såfremt du skulle miste brugervejledningen til dit løftegrej, er der nu hjælp at hente. Vi har på her på www.carlstahl.dk under fanen ”Produkter” lavet en underside med produktkategoriserede brugervejledninger.

Derfor vil du fremadrettet både kunne læse, downloade og printe disse fra vores hjemmeside. Vi synes, at det må være en stor fordel, at kunne se sine brugervejledninger online i god kvalitet samt kunne downloade dem og have dem liggende elektronisk frem for at bruge plads på at opbevare dem i papirform.

Da konceptet er ret nyt, kan det godt ske, at netop dén brugervejledning, som du skal bruge, ikke findes på siden endnu, men vi arbejder på at få gennemgået alle vores vejledninger for at sikre kvaliteten af disse og få dem lagt op på siden løbende.

Du kan se brugervejledninger på siden her: Brugervejledninger