Jens Nielsen, Director for indkøb hos A2SEA og Frits Thorhauge, salgschef hos Carl Stahl A/S
Carl Stahl A/S har modtaget en ordre fra A2SEA på 9,9 km Bridon special stålwire fordelt på 5 tromler.

Stålwirerne er indkøbt som en del af A2SEAs reservelager, da det er vigtigt for dem at have ekstra stålwirer liggende i tilfælde af, at uheldet skulle være ude, og de får behov for at skifte en wire her og nu på et projekt.

Der er tale om 1 stk. bomwire i ø 44 mm på 3.550 meter samt 4 stk. spilwire i ø 44 mm på 1.600 meter, hvoraf to er højreslået, og to er venstreslået.  Vi har hos Carl Stahl haft et mangeårigt samarbejde med A2SEA, hvor vi har leveret stålwirer fra Bridon, da høj kvalitet, leveringssikkerhed samt stor servicegrad har stor indflydelse, når A2SEA vælger leverandør.

Jens Nielsen, Director for indkøb hos A2SEA udtaler: ” Vi bestiller ved Carl Stahl, da vi synes, at samarbejdet generelt fungerer rigtig godt, og vi har altid oplevet en god service fra deres side. Samtidigt har de været meget ærlige igennem hele processen og havde en kort leveringstid på ordren.”

Naturligvis skal kvalitet og pris hænge sammen, og her er Bridon stålwirer et fornuftigt valg, da disse har en lang levetid samt lever op til de udfordringer, som A2SEA har i dagligdagen. A2SEA installerer i alle sæsoner, og da vindmøllerne monteres længere ude på dybere vand, kræver det blandt andet udstyr, som lever op til kravene og som er sikkert for deres medarbejdere at anvende.

A2SEA er verdensleder i off-shore installationer af vindmøller og har installeret næsten 50% af hele verdens havmøller. De har siden 2010 været en Gazelle virksomhed, har høj fokus på sikkerhed og værdsætter samarbejde internt såvel som eksternt.