I lørdags pakkede vi testbilen samt messestand og tog turen til Odense i anledningen af ”Vognmandens Dag”, som er en messe for de fynske vognmænd. Vores medarbejdere Anita Cooper og Gert Storm var med, og de fortæller, at der var stor interesse for Carl Stahls produkter og testbil.

Der var mange besøgende samt andre udstillere forbi testbilen, som holdte udendørs i det skønne vejr. Her havde folk mulighed for at få et nærmere kig på testbilen både ude og inde samt få en snak om service, surring og løftegrej. Standen indendørs var også velbesøgt og mange interesserede lagde sin vej forbi for at høre om produkterne og hilse på vores medarbejdere.

Fyns Vognmandsforretning står bag messen i samarbejde med brancheorganisationen DTL-Danske vognmænd. Messen er en rigtig ”sparke-dæk-dag” for de fynske vognmænd, hvor der bliver kigget på lastbiler samt produkter fra relevante brancheleverandører. Der var lagt vægt på faglighed, ny information i branchen samt samvær med andre vognmænd og leverandører.