Fra venstre: Indkøbselev Sirli Hentosh, Direktør Henrik Jørgensen, Marketing trainee Michelle Mortensen.
Vi har hos Carl Stahl fået en række nye medarbejdere i august måned. Vi har ansat to nye og meget erfarne servicemontører, en voksenelev til indkøbsafdelingen og en praktikant til at assistere i vores markedsføring.

Vi tager hånd om de unges uddannelse

Hos Carl Stahl føler vi et ansvar for at hjælpe de unge med at uddanne sig. Derfor har vi valgt at ansætte en indkøbselev og en marketing praktikant. Vores indkøbselev Sirli skal være her de næste 2 år, hvor hun i perioder også skal på skoleophold. Hun er uddannet på International Business College i Kolding og er bosiddende i Lunderskov.

Vores marketing praktikant Michelle skal være hos Carl Stahl frem til jul som en del af hendes uddannelse. Hun er bosiddende i Tørring og studerer Erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation på University College Syddanmark. Hun skal som en fast del af hendes uddannelse i praktik i 4 måneder.

Direktør Henrik Jørgensen udtaler: ”Vi ser det som en samfundsopgave at hjælpe de unge mennesker i gang med deres aktive erhvervskarriere, og det er jo på mange måder en win-win situation for begge parter – de unge får et grundforløb og kan overbevise virksomheden omkring deres kvaliteter, ligesom virksomheden kan være med til at forme de unge medarbejdere i en retning, der passer ind i organisationen. ”

Oprustning af serviceafdelingen

Samtidigt har vi også valgt at ansætte to nye servicemontører. De er dog langt fra nye i branchen, da de har mange år på bagen inden for kranservice. Aksel Johansen har tidligere været ansat hos os og har nu valgt at vende tilbage til Carl Stahl-familien. Han vil primært være tilknyttet vores Esbjerg afdeling.

Michael Hansen er udlært kranbygger og har i det meste af sin karriere arbejdet som servicemontør med speciale i kranservice – og reparationer. Michael skal hjælpe til med at varetage opgaver i Jylland, på Fyn samt enkelte på Sjælland.