Condor2-e1447946655135

 

Hos Carl Stahl har vi udviklet Condor taljerne, der er et kvalitetssortimentet indenfor kædetaljer og skraldetaljer. Condor taljer er kompakte letvægts taljer, der er ideelle til alle typer løfteopgaver der kræver styrke og kvalitet.

Dette sortiment opfylder de højeste krav inden for pris, kvalitet og ydelse, og er designet af professionelle til professionelle. Robust design og enestående kvalitet er kendetegnet for dette kvalitetsprodukt sortiment Produkterne er velegnet til krævende brug såvel som hverdagsbrug.

Vores premium produkter er designet til de mest krævende applikationer i arbejdslivet, hvor produktion og effektivitet afhænger af perfektion i alle detaljer.

Læs mere omkring Condor taljer og se vores produktkatalog her, eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.