Besøg af steeltank

Brian Beier fra firmaet SteelTank i Esbjerg var fredag formiddag forbi Carl Stahls’ Esbjerg afdeling på H. E. Bluhmes Vej 1 til en opfølgning på den netop afsluttede Carl Stahl service af kraner og løftegrej hos SteelTank.

SteelTank har mangeårig erfaring i projektering og levering af komplette tankanlæg til det danske og udenlandske marked og har leveret mere end 350 større tankanlæg til varmeakkumulering, biogas, kemi samt olie- og råvareoplag. SteelTank har 45 ansatte fordelt på værkstedsfremstilling, montage, service, projektering og administration.

Brian Beier som har arbejdet ved SteelTank i 20 år fortæller:

”Vi har gennem en længere årrække haft et godt og tæt samarbejde med Carl Stahl, som udfører service af vores løftegrej og kraner. Da Arbejdstilsynet kom på besøg, var vi helt klar i spyttet, og alt var iorden, både på det fysiske grej og dokumentationen. Carl Stahl leverer grej såsom pladekløer, kædesling og taljer til os, og det er vi meget tilfredse med. Vi har som producent af tankanlæg & maskiner ikke selv tid til at lave service, reparation og lovpligtigt eftersyn på vores løftegrej og kraner – derfor har vi overgivet det til Carl Stahl. Når der opstår nogle udfordringer, ringer vi til Tommy, der som regel klarer tingene her og nu. Med hensyn til dokumentationsdelen, som også er blevet mere krævende, er det er rart også at have en kompetent og stærk partner i Carl Stahl på dette område”

Brian Beier slutter sit besøg med ordene: ”Det vigtigste for os hos SteelTank er dog vores medarbejderes sikkerhed, men samtidig vil vi også kunne forsvare os over for Arbejdstilsynets stadig stigende krav”

Carl Stahl i Esbjerg undergår for tiden en bygningsmæssig opgradering, hvor adressen på H.E. Bluhmes Vej 1 i Esbjerg er omdrejningspunktet i Vestjylland. Afdelingen har fem kompetente medarbejdere fordelt på service, montage, lager og salg med højt fagligt niveau.

Carl Stahl A/S er en af de førende udbydere af løftegrej i Europa. Vor målsætning er at være de bedste indenfor rådgivning og vejledning om løfteopgaver for derigennem at være det naturlige valg som samarbejdspartner, når løfte- eller transportopgaver skal løses.

Vil du vide mere omkring vores produkter, service, teknik og tryghed, så læs mere på vor hjemmeside www.carlstahl.dk, kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller send en mail på info@carlstahl.dk, hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig