street besøg

 

Tidligt i februar dette år, tog fire af vore medarbejdere til England for at besøge Street fabrikken der ligger tæt på Manchester. Formålet med besøget var en rundvisning på den imponerende fabrik, samt modtage yderligere uddannelse indenfor Streets produkter som vi forhandler. Vi har stort fokus på at promovere Street Crane produkter på det danske marked.

Street har 70 års erfaring med at producere kraner og har altid øje for udvikling og optimering af deres produkter. Med deres store fokus på produktudvikling, er alle kunder garanteret den bedste kvalitet, samt at få et innovativt kvalitetsprodukt, når der købes Street produkter.

Gert Storm, distriktschef, som var en af deltagerne på dette besøg udtaler:

”Under dette besøg blev vi mødt af en meget moderne fabrik hvor der samles elektriske wirespil og kraner. Der er et enorm stor fokus på kvalitetskontrol af alle spil, inklusiv en meget detaljeret endelig kontrol og gennemprøvning inden de bliver sendt ud af huset. Vore salgseksperter har nu fuld adgang til de nyeste elektroniske prisberegningsprogrammer, hvilket gør os i stand til at komme med hurtige tilbud på både komponenter samt hele komplette kraner.”

Chris Lindley-Smith, Street Crane’s salgsdirektør udtaler:

”Vi har været meget imponeret over Carl Stahls professionelle tilgang til deres samarbejde med Street Crane. De har et imponerende team og stor kunnen til at støtte en bred vifte af kran projekter og dertilhørende komponenter på deres hjemmefront.”

Med denne nye og opdaterede viden, sammen med den fulde opbakning og støtte fra Street Crane UK,  er vi hos Carl Stahl nu endnu bedre rustet til at levere de bedste tilbud og løsninger til vore kunders løfteopgaver.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige kranløsning, så dine opgaver kan løses på bedste vis.

Se Streets produktkatalog på www.carlstahl.dk, eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk, hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig