Esbjerg lager

 

Hos Carl Stahl A/S arbejder vi altid på at kunne skabe de bedste forhold og yde den bedste service til vore kunder.

Vor afdeling i Esbjerg gennemgår en udvikling og renovation der vil resultere i et optimeret lager og service. Dermed kan vore kunder være sikre på at modtage samme resultat hvad end der handles i Fredericia, Taastrup eller Esbjerg.

Vores service rækker dog udover at finde sted på vor egne lokationer. Vi har 10 kørende service vogne hvilket gør at vi er til stede i hele landet og kan komme til dig hvis der opstår problemer.

Vor service montører er certificeret hos Kranbrancen og gennemgår løbende efteruddannelser for at sikre at de er opdateret indenfor de nyeste regler og lovgivninger. Vi ved at tid er penge og derfor tilbyder vi hurtigt assistance, diagnose og fejlretning, så du kan komme hurtigt videre.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige servicekoncept, så dit udstyr er sikret større effektivitet, en længere levetid og overholdelse af gældende lovkrav om eftersyn.

Læs mere omkring vores service på vores hjemmeside carlstahl.dk, eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk hvor en af vor medarbejdere vil være behjælpelig.