Handshake

 

Som kunde hos Carl Stahl får du stillet vores CS-Portal til rådighed gratis. CS-Portalen er et online system hvor varer registreres og information omkring udstyr der kræver rapporter, certifikater og evt. sporbarhed opbevaredes..

Med CS-Portalen er du sikret:

  • Effektiv registrering af dit udstyr
  • Sporbarhed i hele udstyrets levetid.
  • Opfyldelse af myndighedernes krav til journaler.
  • Et system, der kan anvendes Worldwide.
  • Nem adgang via PC, tablet eller mobil

Som kunde med adgang til portalen har du mulighed med dit log-in at udskrive certifikater, dokumenter og anden teknisk data der er registreret til dit udstyr.

Ved køb af et produkt hos os, modtager du som kunde et log-in, hvilket giver dig ubegrænset adgang til selv at udskrive de certifikater, dokumenter og tekniske data, som er registreret på dit udstyr. CS-Portalen er udstyret med nemme søgemuligheder der gør det nemt at navigere rundt og finde data på lige den eller de enheder du ønsker. Hvorvidt der ønskes at udskrive en samlet rapport på flere enheder eller én rapport pr. enhed, er helt op til dig.

Der kan vælges at vi registrere det købte udstyr, men det er samtidig muligt for at du selv kan

registrere udstyret via en simpel indtastning eller en RFID-scanning.

Endvidere har du mulighed for at tilføje billeder, dokumenter, geografisk placering og evt. internt registreringsnummer. Al service og kontrol af dit udstyr registreres i portalen og herefter er det let at gennemse, downloade eller udskrive de ønskede rapporter.

Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os på telefon +45 76 24 02 34. Vi yder fuld support på portalen, så du altid er sikret det fulde udbytte. Datasikkerheden er i top og der bliver dagligt taget backup af systemet. Løbende opgraderinger og opdateringer af systemet sker automatisk og er helt uden omkostninger for dig.

Vil du vide mere, så kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller send en mail på info@carlstahl.dk