Rundsling r

 

Rundsling er det perfekte produkt, når der skal løftes produkter, som skal skånes mod slid. Materialet er smidigt og skånsomt mod godset. Rundsling er fremstillet af polyestergarner, beklædt med slidstærk polyesterdug.  Alle rundsling er mærket med farvekode, der angiver WLL.

Vil man passe ekstra godt på sine rundsling, når der skal løftes ved skarpe kanter, kan man med fordel anskaffe sig kantbeskyttelse eller forstærkning. Dette kan forlænge levetiden på rundsling samt være en fordel ved ekstreme løfteopgaver.

Hos Carl Stahl A/S er nøgleordene teknik og tryghed. Dette er din garanti for, at sikkerheden og kvaliteten er i højsædet, så dine produkter samt medarbejdere er i trygge hænder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din løfteopgave, så den kan løses på bedste vis.

Læs mere omkring vores rundsling og tilbehør samt gode råd ved løft i vores online katalog på www.carlstahl.dk eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk, hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.