Igen i år var der medarbejdere fra Carl Stahl A/S at finde blandt de engagerede deltagere i Stafet for Livet.

Årets stafet i Esbjerg var en stor succes. Der blev samlet mere end 800.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse, da de 2.579 engagerede deltagere satte fokus på kræftsagen, kæmpede sammen og fejrede livet i weekenden d. 6. og 7. juni. Stafet For Livet er en begivenhed, der løber over et helt døgn og sætter fokus på kræftsagen. Når stafettens varer et døgn, er det for at symbolisere, at kræften aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften både i de lyse og i de mørke timer.

Traditionen tro havde en række medarbejdere fra Carl Stahl A/S meldt sig til stafetten på hold Team Jens/Carl Stahl, og var således med til i fællesskab at yde deres bidrag til den gode sag. Holdet, der til dels var sponseret af Carl Stahl A/S, bestod af 50 deltagere og markerede sig ved at gennemføre 1.735 omgange svarende til 694 km. Samtidig blev der indsamlet i alt 4.470 kr.

For deltagerne på Team Jens/Carl Stahl A/S var det en rigtig dejlig weekend i godt selskab med familie, venner og kollegaer, og mon ikke vi kommer til at se de fleste igen, når Stafet for Livet i Esbjerg afholdes næste gang den 28. og 29. maj 2016.