Når vognmand Stephen Dixen køber ny kranvogn i superklassen, skal der ordentligt grej til. Derfor kontaktede han Carl Stahl A/S for at få markedets bedste surringer.

Solen skinnede over Amager, da Stephen Dixen viste sin nyerhvervede Scania kranvogn frem for kunder og forretningsforbindelser ved en reception torsdag d. 4. juni. Firmaet, der har eksisteret i mere end 35 år, udfører alle former for transportopgaver. Lige fra almindelig transport af maskiner og både til specialtransport af store emner, der kræver specielle lave trailere, eller trailere der kan forlænges. I forbindelse med indkøbet af den nye kranvogn kontaktede Stephen Dixen derfor Carl Stahl A/S for at prøve de nye ICE-surringer fra RUD.

Fordelen ved ICE-serien er, at de vejer op til 45 % mindre end traditionelle surringer og samtidig er væsentligt stærkere. Reelt betyder det, at du med ICE øger din maksimale surringsstyrke med op til 60 % i forhold til en almindelig klasse 8 kæde.

Lette at arbejde med
For os har det haft stor betydning, at kæderne kun vejer omkring det halve af vores traditionelle surringer og samtidig er markant stærkere, fortæller Stephen Dixen. Det gør dem væsentligt lettere at arbejde med, uden vi går på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Og farven? Det er jo en smagssag, men de er lette at skelne fra de andre vi har, slutter Stephen Dixen med et smil.