Portalkraner
Balanceophæng, traverskraner og portalkraner

Hos Carl Stahl A/S har vi et stort sortiment af balanceophæng. Fordelene ved balanceophæng er at de forenkler gentagne løft af tungt materiale, hvilket øger effektiviteten.

Vores udvalg af balanceophæng indeholder både balanceophæng med vægtudligner og med fjedertræk. Begge enheder er designet til at gøre arbejdet mere ergonomisk og lettere, men forskellen er, at fjedretræk altid vil trække den ophængte byrde tilbage, hvorimod balanceophæng holder belastningen ”svævende”, så emnet forbliver hvor det er placeret.

Står du og mangler en portalkran til din virksomhed, har vi et stort udvalg. Alle vores portalkraner leveres som standard med en løbekat, men en el-løbekat kan også tilbydes. Da der findes mange forskellige udgaver og kapaciteter af portalkraner, er det optimalt at træffe beslutning omkring virksomhedens behov.

Er der brug for en kran, der ikke kræver meget plads og er let at flytte, kan vores aluminium trebenede kran anbefales. Den er teleskopisk indstillelig i højden, og den kan let pakkes sammen og transporteres.

Alu-traverskraner er produkter, der letter det daglige arbejde, eliminerer uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og er vedligeholdelsesvenlige. Vores produkter er del af et bredt standardprogram, men kan tilpasses individuelle behov. Vi konstruerer alu-traverskraner efter ønske og behov med udgangspunkt i sikkerhed.

Til lagerhåndtering, montage og løfte- og sænkeopgaver kan sugekopløftere med fordel anvendes, når store glatte flader eller dele skal løftes sikkert. Sugekopperne bruges traditionelt i glasindustrien og kan anvendes i mange virksomheder og sparer megen tid, hvilket er en god investering.

Se mere om balanceophæng, alu-traverssystem og alu-portalkraner i vores katalog her.

Produktoversigt for afsnittet i kataloget:
Alu-portalkraner | Balanceophæng | Alu-portalkraner | Alu-traverssystemer | Sugekopper