Løfteåg
Løfteåg, pallegafler og dynamometre

Hos Carl Stahl A/S har vi et bredt og unikt program, der garanterer en løsning til dine løfteopgaver. Vi har gennem årene udviklet vor ekspertise via mange specialløsninger, hvilket gør, at ingen opgave er for stor eller lille for os.

Vores sortiment består af Omega løfteåg, kørepladetang, løfteåg for Big Bag sække, helikopteråg samt aluminium løfteåg. Endvidere har vi branchens bredeste program af kranvægte og dynamometre, hvoraf et udpluk kan ses i vor katalog.

Inden for pallegafler og støttebensplader har vi produkter til ethvert behov. Vores sortiment af pallegafler omfatter justerbare pallegafler som er optimale til at tage europaller fra siden og fra enden, og selvbalancerende pallegafler, som er specielt velegnet til byggemarkeder, trælasthandlere mm. Til opgaver, der kræver flytbarhed, er vores Mini Lasto pallegaffel særdeles velegnet, da den kan klappes sammen og er selvafbalancerende.

Til sikkerhed ved montage og reparationsarbejde har Carl Stahl A/S en lang række af mandskabskurve til personløft, både til kraner og trucks. Standard farven er gul, men de kan efter ønske bestilles i andre farver og har plads til 1-2 personer.

Alle vores produkter fremstilles efter gældende normer samt DINE bestemmelser. Endvidere leveres der certifikat til alle løfteåg samt prøvebelastning efter gældende regler af alle standard løfteåg.

Se sortimentet for løfteåg, pallegafler og dynamometre i vores katalog her.

Produktoversigt for afsnittet i kataloget:
Omega løfteåg | Løfteåg til big bag sække | Løfteåg | Kørepladetang og støttebensplader | Pallegafler | Mandskabskurve og kranarme | Dynamometre